tel. 605 358 110

Obiad

Rosół z makaronem

Rolada

Pieczeń nadziewana śliwką

Karninadle

Kaczka

Rolada z indyka nadziewana warzywami

Mięsa; 3 kawałki na osobę

Kluski śląskie – trzy rodzaje lub ziemniaki i kluski w proporcjach do wyboru

Kapusta czerwona na ciepło

Surówka z białej kapusty

Deser

Lody z polewą i bitą śmietaną

Ciasto (do dziesięciu rodzajów ciasta)

Tort weselny – w prezencie od restauracji Perła – dwu, trzy, cztero lub pięcio piętrowy w zależności od ilości osób

Zakąski

Wędliny (różne rodzaje)

Rolada serowa

Galareta drobiowa

Tatar

Kiełbaski w cieście Francuskim

Crunchipsy drobiowe z dipem czosnkowym

Sałatka I

Sałatka gyrosowa

Pomidor z mozzarellą

Kulki rybne

Pieczywo białe czosnkowe na ciepło

Pieczywo mieszane z masłem

I. Kolacja

Kotlet de volaille

Filet w sosie cebulowym

Kotlet schabowy/zapiekany

Filet drobiowy ze szpinakiem – 2 kawałki mięsa na osobę

Frytki

Ziemniaki

Bukiet warzyw na ciepło

Sałata lodowa

II. Kolacja

Barszcz czysty

Barszcz z krokietem i bogracz

Kiełbasa na gorąco

Kapusta zasmażaną

Świnia pieczona nadziewana kaszą

Poprawiny

Żurek,

Kluski śląskie

Kawa i herbata

Napoje

Restauracja zapewnia szampan i soki w dzbankach – dodatkowo płatne

Napoje typu: cola,fanta, sprite, woda – dodatkowo płatne

Piwo do zakupu tylko w restauracji

Klient może przynieść: wódkę weselną, wina